Olen kotoisin Tuusulasta ja perheeseeni kuuluu vanhempieni lisäksi kaksi veljeä. Kepulaisuus ei ole tullut verenperintönä, eikä perheessäni politiikasta muutenkaan ole paljoa puhuttu. Onnekseni olen ollut aina kovin itseohjautuva ja oma-aloitteinen. Lukiossa halusin mennä jokaiseen toimikuntaan mukaan ja ottaa vastuuta itselleni. Silloin ymmärsin sen, että valittaminen on aivan yhtä tyhjän kanssa. Ainoa tapa vaikuttaa asioihin on tarttua itse toimeen ja lähteä mukaan.

Kotikasvatuksessani on aina painotettu rehellisyyttä ja tämän arvon omaksuneena haluan myös kampanjassani olla luottamuksen arvoinen. En lupaa kuuta enkä tähtiä taivaalta, vaan realistisia asioita, joista voin pitää kiinni. Ajan itselleni sekä varmasti monelle muullekin nuorelle tärkeitä asioita, keskusta-aatteen pohjalta. Olen varma, että koulutuksestani on paljon hyötyä tulevaisuudessa myös poliittisella saralla. 

Politiikan ja yhteiskunnallisen vaikuttamisen lisäksi olen kiinnostunut johtamisesta, yrittäjyydestä, liikunnasta ja markkinoinnista. Itselleni tärkeitä asioita ovat perhe ja ystävät, jalkapallo ja itsensä kehittäminen. Voit lukea ajamistani asioista ja arvoista sivulla "vaaliteemat".



Miksi kepu?

Keskustan arvot ovat lähimpänä omaa arvomaailmaani. En ole koskaan ollut ääripäiden kannattaja, joten oikeisto-vasemmisto akselin väliin sijoittuminen on mielestäni inhimillinen ja itselleni paras vaihtoehto. Keskusta ajaa mielestäni tärkeitä asioita ja Lappiin muutettuani silmät avautuivat myös kehä kolmosen ulkopuolelle. Keskustassa on ihmisen hyvä olla: se on yhteisöllinen, kannustava ja inhimillinen. Itselleni on tärkeää, että kaikessa toiminnassa mennään ihminen edellä ja näin meillä keskustanuorissa myös toimitaan. Ei vasemmalla, ei oikealla vaan edellä!